Ganduri la lumina mintii

Looking for love…finding love…

Dragostea… Scanteia din viata, sageata rupta din suflet, minunea de sub ochii nostri.Cam asa arata dragostea,poetic vorbind.Totusi,lasand la o parte poezia,ce se afla in spatele scanteii,in urma lasata de sageata,sub cortina minunii coplesitoare?Ce simte fiecare cand aceasta “dragoste” apare?Din pacate e ceva ce oricum nu vom afla niciodata.Insa e general valabil faptul ca dupa scanteie ramane o amintire frumoasa,dupa sageata ramane o urma adanca,dupa minune ramane…cine stie ce mai ramane.

In limitata mea experienta,pentru ca intr-adevar e limitata,nu am cunoscut decat o data dragostea.Si am cunoscut-o pe deplin,cu scantei si minuni,cu amor nebun,cu nopti instelate cu picaturi de iubire,cu…bune si cu rele.Si ca in orice basm,poate ca visez sa ramana doar una,una pe vecie,una pentru toate noptile si pentru toate vietile,una si pentru rai, si pentru iad.

Pentru mine dragostea asta a fost tot.A fost “totul” meu magic,a fost acel ceva ce m-a adus la mai mult de o linie de plutire.M-a facut sa inaintez cu vitejie printre toate valurile pana la infinit si inapoi.Si nu pot sa spun ce a ramas in urma ei pentru ca nu s-a terminat.Si,Doamne,de nu s-ar termina!

Cu totii stim ca orice om cauta dragoste,tanjeste dupa ea,o vrea cu orice pret.Cu toate astea putini cred ca o gasesc.Sau poate unii o au in fata si nici nu stiu ca e acolo.Sunt multi care cauta dragostea unde nu trebuie,sunt multi care o asteapta la coltul nepotrivit,sunt multi care au ochii larg inchisi.Sper ca macar candva sa o gaseasca totusi,sa deschida ochii,sa-si deschida inima….Refuz sa cred ca unii nu o mai gasesc niciodata.Ar fi trist,sincer ar fi trist.

Poate ca cei care nu au gasit-o inca,ar trebuie sa stie unele lucruri.Dragostea nu se cauta,ea vine singura.Dragostea nu e acolo unde vrei tu sa fie,de multe ori e acolo unde nu te astepti mai putin.Si totusi,daca nu vine,eu cred ca sa renunti la a mai crede in ea,e ceva absurd.Trebuie sa vina!Si o sa vina…doar ca,intarzie putin.Putin mai mult,poate.

Mi-as dori ca toti sa stie ce e dragostea,pentru ca din ea se nasc cele mai mari minuni.Si desi uneori sagetile ei sunt amare,nimic nu e mai amar ca singuratatea.Hoinariti toti cu dragostea de mana!

Advertisements

11 responses

 1. Gabrik

  Chiar imi era dor!

  May 16, 2011 at 11:23

 2. Desigur ca imi amintesc de tine >:D<

  bine ai revenit!

  Si ma bucur ca ti`ai amintit de mine ^_^

  May 16, 2011 at 16:34

  • myley

   Pai erai printre persoanele cu care vorbeam destul de des dintre prietenii mei “bloggeri”.::**:*

   May 16, 2011 at 19:59

 3. eu nu iubesc pe cineva. eu iubesc iubirea. iubesc sa iubesc. iubind, nu sunt singura…
  si chiar daca ies in strada cu dragostea de mana, sperand ca cineva are nevoie de ea, uneori prefer s-o tin pentru mine ca sa n-o ranesc…poetic, eu iubesc.

  Arată-mi un scriitor autentic care să nu fi iubit. Niciunul. Cei care n-au iubit din prudenţă nu mai sunt scriitori, fiindcă scriitorul ca şi eroul e prea nebun ca să poată fi prudent. Cei care n-au iubit din înţelepciune sunt filozofi, şi încă!

  May 16, 2011 at 20:15

  • Gabrik

   Lorelei, vii aici sa-ti faci publicitate. Stim ca esti talentoasa, tu discipol Banu-ian, dar pune mana si pe matematica.

   May 18, 2011 at 11:12

 4. :)) du-te maa!

  May 18, 2011 at 11:20

 5. myley

  mai,nu faceti debandada pe blogul meu:)))

  May 18, 2011 at 13:18

 6. deci pot sa jur ca iubesc tot ce ai scris acolo:)aveam nevoie de cuvintele alea sau o luam razna…merci!:D

  July 11, 2011 at 16:17

 7. Si desi uneori sagetile ei sunt amare,nimic nu e mai amar ca singuratatea.

  Si plang si plang de zile-ntregi. Mai rau mi-am facut citind acest blog. Sunt singur si poate ca merit, am iubit si inca iubesc un inger care acum si-a intors spatele de la iubirea mea.

  Imi caut alinarea peste tot , in orice loc … nereusind.

  Va rog iubiti si pretuiti – nu stiti ce pierdeti …

  October 5, 2012 at 13:23

 8. Annelise

  Mult timp mi-a fost silă de iubire (ca și de orice alt sentiment frumos). Poate încă-mi este. Scrii frumos! 🙂

  May 3, 2014 at 23:18

 9. cuvinte frumoase care trebuie repetate mereu…spor si inspiratie

  March 17, 2015 at 16:03

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s